zondag 25 mei 2014

De Crafotrij Zomerchallenge

Aangestoken door het mixed media virus, heb ik besloten mee te doen met de Zomerchallenge van De Craftorij. Dit is een groep op Facebook. In de periode van 31 mei tot en met 31 juli krijg je iedere dag een uitdaging. Deze maak je op een HEMA correspondentiekaartje. Leuk, want je kan dan veel nieuwe technieken uitproberen.

Voor mij was het maken van de kaften al een hele uitdaging. Nog nooit echt iets met Mixed Media gedaan, dus de eerste keer. Heb gebruik gemaakt van inktsprays, gesso, een bladzijde uit een oud leesboek, structuur pasta en masks van Dutch Doobadoo.


 
Vervolgens kwam de opwarmer: schrijf een haiku. Dus, die stond zo op papier, het idee zat al in mijn hoofd. Het kaartje bewerkt met Noor! stempels en PanPastel. Ook de Molotow markers weer eens uit de kast gepakt.
 

Vandaag kwam de volgende opwarmer: maak een flap aan een correspondentiekaartje. Leuk! Nog 6 nachtjes, kan niet wachten. Dus, PanPastels uit de kast, tekststempels gevonden en aan de gang. Natuurlijk dit keer ook nog iets anders toegevoegd. Ik heb gebruik gemaakt van noppenplastic, ribbelkarton, schelpen en verschillende maten dopjes. De rand van de flap is bewerkt met een randpons.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten