maandag 8 december 2014

Een geweldige Blogcandy bij Colourstock, cursus en nog veel meer

Tja, het is hier een tijdje rustig geweest, maar nu gaan we weer wat leven in de brouwerij brengen. In september ben ik lid geworden van het DesignTeam van Mama's knutselhoekje op Facebook en heb ik inmiddels mijn eerste SOL gegeven. Volgende week is het tijd voor de kleuruitdaging van mijn hand. Nog even aan het werk dus!

Ik heb de laatste tijd aardig wat projecten afgemaakt en ben lekker aan het haken geslagen met de Scheepjes CAL. Het meest trots ben ik nog op de volgende kaart. Heb ik helemaal in grijstinten ingekleurd, ben best tevreden... de afbeelding is van Heather Valentin, gemaakt voor de Club van Tiets.Ook was er nog een hele leuke SWAP op de club van Tiets. Je maakt een kaart en stuurt een pakket met spulletjes naar iemand op, met een kaart door jou gemaakt. Deze persoon maakt met dezelfde spullen een hele andere kaart. Dit is leuk om te doen hoor!

Dit is de kaart die ik heb gemaakt voor Conny61. De afbeelding is ook ingekleurd met Copics. Na de cursus van 28 november zou deze afbeelding er toch wel wat anders uitzien hoor.....

Liefs,
Selma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten